top of page

Velkommen til
Dog Camp hundehotell

Hundehotell Dog Camp

Hundehotell i Vestfold

Velkommen til Dog Camps fantastiske hundehotell!
Et unikt hundehotell, med meget høy standard beliggende i Vestfold!

Dog Camp hundehotell / hundepensjonat ligger skjermet og idyllisk til på en gård ti minutter utenfor Tønsberg sentrum ikke langt fra Barkåker. Dog Camp er drevet av erfarne internasjonalt sertifiserte hundetrenere, med blant annet 1.5 års utdanning i hundens språk og signaler.

 

Gøy på landet!

På Dog Camp har vi store, lyse og innbydende rom, med egne avdelinger for små og store hunder. Videre har vi laget en innendørs hall hvor vi kan slappe av, trene, leke, klappe og kose. Her har vi også en butikk med utsalg av blandt annet fôr og godbiter fra Dr. Clauder. Vi har også et lite SPA / Hundefrisør. 
 

Med utgangspunkt i minst mulig stress, er målet vårt at hundene skal få bevege seg mest mulig fritt og utfolde seg på en naturlig måte. Med store spennende inngjerdede uteområder, den største på 25 mål, legger vi opp til å ha det gøy på landet. Hos Dog Camp vil hunden din få et trygt og balansert opphold med det din firbente har behov for slik at den trives hos oss: Samhandling og kos med erfarne hundepassere, utforske omgivelsene, lek, tur, god mat, og ikke minst ro og hvile. På Dog Camp får hunden din eget rom, dersom ikke annet er avtalt med eier. Når hunden din er hos oss, kan du som hundeeier dra på reise vel viten om at den firbente har det tipp topp.

Besøkstime

Dog Camp tilbyr en gratis besøkstime (man-tors etter kl. 16.00 eller etter avtale) for nye kunder som har bestilt opphold for hunden sin hos oss. Alle gjester som ikke har vært på Dog Camp tidligere bør benytte seg av dette tilbudet. Besøkstimen (varer i ca 30 minutter) avtales på forhånd. Og vår erfaring tilsier at hunder som har vært på besøk og hilst på oss og stedet før oppholdet slår seg fortere til ro. Hunder føler seg tryggere på nytt sted dersom de har opplevd stedet tidligere, og dermed får de et bedre utgangspunkt for et vellykket opphold.

bottom of page